Thursday, August 15, 2013

Salam Lebaran 2013






Sudah seminggu kita menyambut raya..cepat betul masa berlalu. I hope it is not to late to wish to all my readers Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin.

So mcmane raya tahun ni??

Saya punye ala kadar saje...this time raya mcm takleh nak focus sgt coz bz dgn  write up utk thesis dan juga conference paper.

This year is my turn beraya kat KL jer which is kat Bukit Mahkota...belah mak kat PJ and belah ayah kat Ulu Klang..so selalu first day of raya mmg beraya kat KL jer...mmg best coz jalan tak jam langsung.

2nd day of raya pulak we all selalu balik Seremban, Rembau dan Melaka. Cuma this year we all tak balik kampung coz on the 2nd day of raya we all dpt panggilan daripada my mom's cousin yg bagitau my mom's uncle meninggal that morning ....we all mmg terkejut....before posa haritu ade gak kesempatan jumpa arwah. Arwah Tok Njang was a very nice person...

Semoga rohnya di tempatkan bersama-sama orang yang soleh...Amin...

Anyway here is some of our raya pictures...


 







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...